Reservatie van de woning:

De woning is gelegen op het volgende adres; Domaine de Bellevue 128, 6940 DURBUY (Belgische Ardennen, provincie Luxemburg)

Hier volgt het overzicht van de stappen:

U maakt uw reservatie via email/tel: +32(0)475 49 29 29; Via email gelieve correct de huurperiode te vermelden en het aantal personen. Binnen de dag bezorgen wij u een antwoord op uw aanvraag.

Bij reservatie bezorgen wij u een huurcontract via email. Indien u het wenst kan dit ook per Post.

Wij maken een voorlopige boeking voor u - boekingen worden pas definitief wanneer we het voorschot(25% v.d. huurprijs) ontvangen.
Wij houden uw reservatie voorlopig aan voor een periode die ruimschoots toelaat de betaling te verrichten;

Wij bevestigen uw boeking als definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen;

Twee weken voor aanvang van de huur vragen wij u het overige saldo te betalen;

Na uw verblijf wordt de huurwaarborg teruggestort, eventueel verminderd met de onkosten mocht er een ongelukje gebeurd zijn, zoals het breken van vb een glas, of beschadigingen en de kosten van energieverbruik en water.

Onze bank details vind u op het huurcontract.

En week voor de aanvang van de huurperiode is het best contact op te nemen. Dit om enkele praktisch zaken te regelen ( zoals overhandiging sleutels, aankomstuur, bijkomende vragen,...)

Praktische zaken:

Bad- en keukenlinnen zijn zelf mee te brengen. Dekbedpakket kan gehuurd worden voor 9,00 EUR/pakket. Dit pakket bestaat uit een laken(140 x 200 cm), kussenslopen(65 x 65 cm), dekbedovertrek (240 x 200 cm) En pakket is voor twee personen.

We vragen U vriendelijk bij vertrek de woning netjes achter te laten.

Kinderbedje en kinderstoel zijn gratis op aanvraag te verkrijgen.

Huisdieren zijn toegelaten in de woning. Bijdrage van 5,00 eur/per dag/diertje. Deze kan vrij rondlopen in de af te sluiten tuin.

In de wintermaanden kan u gebruik maken van de gezellige houtkachel. Hiervoor vragen wij een bijdrage van 6,50 eur/per dag.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor de verschillende prijzen, bepaalde mogelijkheden, praktische zaken te bespreken, per e-mail kristof.depaepe@telenet.be

of telefonisch: +32(0)475 49 29 29

 
Mail voor info
Klik hier

// Het wijzigen van deze code is niet toegestaan en zal uw account definitief blokkeren! // Account ID : 535887 // Website URL: http://www.chaletdepaepe.be // Copyright (C) 2002-2007 OneStat.com All Rights Reserved -->